Ens agrada el Nadal.

Des de principis de desembre vam començar a preparar tot per les festes, guarniments per la classe, activitats de plàstica (els regals que us han portat), crhistmas cart, tapes d’àlbum amb motius nadalencs, les figures del pessebre que hem tingut exposat al vestíbul d’infantil…

Les nadales, que van cantar tant i tant bé, el poema de Nadal. Esperem que a casa també ho puguin fer amb tota la família. 

El calendari d’advent que van fer a casa amb vosaltres i que a l’escola hem obert cada dia llegint els desitjos tan bonics que heu posat. Moltíssimes gràcies. 

Hem fet activitats per a fomentar la solidaritat amb els altres, com la marató i la recollida d’aliments i joguines. 

No oblidant les nostres tradicions, hem fet cagar el Tió. Desprès de dies d’alimentar-lo i cantar-li nadales. Ens ha «cagat» unes joguines pel pati i un detallet per a cada nen. I per últim el patge dels Reis ha vingut a recollir les cartes,que havien dibuixat i escrit a classe amb tota la il·lusió. Demanaven: cuinetes, telescopis, bicicletes, nines, vestits de disfressar,dinosaure,pilotes i un munt de coses més que els Reis amb la seva màgia sabran desxifrar. 

I altres tradicions que anem incorporant com el jumper day. Per segona vegada i sembla que ha quedat instaurat. 

La novetat d’aquest any ha sigut fer un Nadal Sostenible, totes les coses que hem fet han sigut amb material reciclat o reutilitzat, el més naturals possible. Els hi hem volgut ensenyar que amb els materials que tenim a mà podem guarnir una casa , només fa falta una mica d’imaginació. Queden super bé, i no malmetem el planeta. 

Deixa un comentari