Anem a la biblioteca de Pallejà.

Mirar, remirar, fullejar i llegir llibres, revistes, contes, còmics… Amb el projecte dels “Mitjans de comunicació” com a excusa, les nenes i nens d’Educació Infantil vam anar a visitar la Biblioteca de Pallejà, perquè els llibres no són només una font de gaudi i entreteniment, sinó també una font d’informació que ens permet fer consultes i aprofundir en els temes que ens interessen. 

Allà ens van explicar la història del castell que acull la biblioteca i quines són les seves normes i el seu funcionament: quins llibres hi podem trobar, quin ús en podem fer, com ens hem de comportar, com estan endreçats els llibres i on els hem de deixar… I, sobretot, que els podem demanar en préstec per poder gaudir-los a casa. Tot plegat va servir per desvetllar la curiositat dels infants i promoure la descoberta i experiència envers la biblioteca, els seus usos, materials i serveis. 

La visita va acabar amb l’explicació d’un conte diferent per a cada grup: les formigues van escoltar el conte “Deu ditets”, els esquirols “Els calçotets de l’ós blanc”, i els Cérvols “Bones notícies, males notícies”. Després, ens vam endur un material complementari per acabar d’arrodonir l’experiència a l’aula. 

Visitar la biblioteca és un petit luxe que tenim tots a l’abast.

Deixa un comentari